Praktijk voor energetische behandeling en begeleiding

Ciska Blom - Coenjaerts

Stralingsbelasting

 

Wat doet straling met het lichaam
Het menselijk lichaam werkt op elektrische impulsen. Onze spieren bewegen alleen maar, omdat onze hersenen elektrische impulsen uitzenden. Ook de niet - bewuste handelingen van het lichaam werken op elektrische impulsen, zoals de werking van onze darmen, hart, hormonen en ga zo maar door. Zonder deze elektrische impulsen van onze hersenen zou ons lichaam niet kunnen functioneren. Ook de lichaamscellen maken gebruik van verschillen in elektrische ladingen. Deze bio- elektrische werking laat het lichaam functioneren zoals de natuur dat heeft bedoeld.  

Echter, het menselijk lichaam is niet gemaakt om bestand te zijn tegen Electro Magnetische Straling (EMF). Vroeger bestonden er geen elektrische apparaten en al helemaal geen zendapparatuur. Het menselijk lichaam heeft hier van nature geen afweer tegen. De EMF van apparaten stoort de bio- elektrische werking van het lichaam. Hierdoor kunnen vage , maar juist ook vele specifieke klachten ontstaan. 

 

Spininversie
Als er veel EMF op het lichaam afkomt bouwt deze zich in het lichaam op. Dit kan zo heftig worden dat het fenomeen van totale stralingsbelasting ontstaat. Deze totale stralingsbelasting maakt dat de elektronen in het lichaam de verkeerde kant op gaan draaien. Dit noemen we spininversie. Deze zorgt voor een lagere weerstand en verzwakt dus ons immuunsysteem. 

Als iemand belast is met spininversie worden vitamines en/of mineralen niet goed of zelfs niet meer opgenomen door het lichaam en reageert men niet goed op behandelingen. Dit geldt zowel voor reguliere als complementaire (alternatieve) behandelingen.

 

Interesse? Klachten?
Hebt u vragen of klachten? Neem gerust contact met me op. In deze praktijk kunt u een behandeling tegen spininversie krijgen.