Praktijk voor energetische behandeling en begeleiding

Ciska Blom - Coenjaerts

Wie ben ik?

Ik ben Ciska Blom- Coenjaerts. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Margraten. Mijn hele loopbaan heb ik in de zorg gewerkt. Eerst 8 jaar als medisch nucleair werker en daarna 6 jaar als echoscopiste op poli gynaecologie. Sinds de geboorte van mijn eerste zoon ben ik me steeds meer bewust geworden van mijn paranormale gaven. 

 

Energetisch natuurgeneeskundig therapeut

Mijn aandacht werd steeds getrokken door kinderen om ons heen. Dat ze niet altijd gezien worden zoals ze zijn. De meesten hebben een eigen “handleiding” die best makkelijk te lezen is als je je er voor open stelt! Hier wilde ik iets mee en daarnaast was ik op zoek naar een goede begeleiding voor mijn eigen ontwikkeling. Ik ben toen na verschillende cursussen terecht gekomen bij de HBO opleiding tot energetisch natuurgeneeskundig therapeut. Deze heb ik in oktober 2011 afgerond. Om mij verder te verdiepen heb ik in 2014/2015 de opleiding tot nieuwstijds kindercoach en in 2017/ 2018 de opleiding tot hypnose coach met succes gevolgd.

 

Welkom

Jong en oud is welkom en zeker kinderen die hulp nodig hebben om zich in deze samenleving staande te houden en om vol vertrouwen te groeien tot een gelukkig en evenwichtig mens!