Praktijk voor energetische behandeling en begeleiding

Ciska Blom - Coenjaerts

Praktisch

Beroepsvereniging

Ik ben als therapeut aangesloten bij de VBAG, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Tevens ben ik aangesloten bij het RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Verzekering/vergoeding

Ik zou u graag een lijst geven van zorgverzekeraars die mijn consulten vergoeden. Dit is helaas onmogelijk daar dit altijd in verandering is. Als u aanvullend verzekerd bent worden de consulten meestal geheel, soms gedeeltelijk (bij een dagvergoeding) vergoed. Bij vragen daarover kunt u het beste contact opnemen met u zorgverzekeraar.

Betaling

Binnen de praktijk kunt u contant betalen en pinnen. Indien u de rekening van het consult wilt overmaken per bank/giro, kan dit in overleg met mij en overgemaakt worden op dezelfde dag dat het consult heeft plaatsgevonden. 

Afspraak annuleren

De afspraak dient minimaal 48 uur van te voren geannuleerd te worden. Dit graag telefonisch of ingesproken op het antwoordapparaat. Dus niet per email. Is de afmelding binnen de 48 uur moet ik de gereserveerde tijd helaas in rekening brengen. Verdere uitleg hierover vind u in de Algemene Voorwaarden.

Mobiele telefoon

De mobiele telefoon dient tijdens het consult, maar ook in de wachtruimte uitgeschakeld te zijn. Dit ivm straling die mij kan belemmeren bij het behandelen. Is er een dringende reden waarvoor u de telefoon aan wilt houden, dan kunt u dit overleggen met mij.

Algemene voorwaarden

In deze praktijk gelden Algemene Voorwaarden. Deze kunt u terugvinden onder het kopje "Algemene Voorwaarden" rechtsboven op deze pagina.

 

Opleidingen en gevolgde cursussen 

( Verder volg ik jaarlijks de benodigde bij- en nascholingen, zoals medische vakken,  vakinhoudelijke bijscholingen en EHBO)

 

- Opleiding tot Energetisch Natuurgeneeskundig therapeute ( 2011, HBO    opleiding aan de Academie voor Energetische Natuurgeneeswijzen)

- Cursus Floww Stralingsdeskundige (2013)

- Seminar Original Biosun Ohrkerzen- Anwendung (2013)

- Nei Coach opleiding module 1: Praktisch werken met de biotensor (2014)

- Seminar Biochemie volgens Dr. Schüssler (2015)

- Opleiding Nieuwetijds Kindercoach (2015, Ashana Holistic Education) 

- Masterclass Lemniscaat Methode (2016)

- Basiscursus Aromatherapie (2016, Wellness Academie)

- Basistraining Hypnose (2017)

- Advanced Hypnose (2018)

- Masterclass Regressie (2018) 

- Masterclass Pijnmanagement (2018) 

- Opleiding Hypnosecoach (2018, Response Instituut)

- Cursus " Wibronic Straling Expert" (2019)

- Basiscursus Aromatherapie incl Scriptie  (2020, Bloesem Remedies Nederland)

- Cursus Vasculair Autonoom Signaal: Testen Medicatie (2022)